Dentinno, een nieuwe naam voor innovatie in de dentale industrie

Dentinno is een onderdeel van Ceradure BV, een jong bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het veredelen en bewerken van metalen ten behoeve van de automotive industrie, dentale bedrijven en sport wereldwijd.

Dentinno is het dentale handelsmerk van Ceradure dat voortdurend met innovatie bezig is om processen en (eind)producten te verbeteren, duurzamer, sterker, lichter en milieuvriendelijker te maken. Het bedrijf steekt veel kennis en energie in productontwikkeling en heeft al voor de nodige procedés, halffabrikaten en producten een patent.

De voordelen van de producten van Dentinno:

Topkwaliteit

Topkwaliteit

De kwaliteit van het Dentinno Frame is optimaal, omdat dit frame digitaal geproduceerd wordt. Het Dentinno Frame is dunner, sterker en beter afgewerkt dan een handgemaakte frameprothese.

Optimale pasvorm

Optimale pasvorm

Het Dentinno Frame is meteen “ready to fit”. De pasvorm is optimaal, omdat er bij de digitale productie geen afwijkingen optreden ten opzicht van het model.

Gepolijst in hoogglans

Gepolijst in hoogglans

Het Dentinno Frame wordt volgens een uniek gepatenteerd procedé in hoogglans gepolijst, waardoor het zeer fraai oogt.

Goedkoper dan handwerk

Goedkoper dan handwerk

Het Dentinno Frame is goedkoper dan een met de hand gemaakte frameprothese. Door gebruik te maken van het digitale proces bij Dentinno bespaart een dentaal technisch bedrijf zelf tijd en kosten. Het dentaal bedrijf heeft ook veel minder infra structuur nodig (gietmachine, oven, polijstmachines) als ze het werk bij Dentinno uitbesteden

Snelle levertijd

Snelle levertijd

Het Dentinno Frame wordt snel geleverd; binnen 3 werkdagen (exclusief eventuele bezorgtijd).

Milieuvriendelijke productie

Milieuvriendelijke productie

Het productieproces van het Dentinno Frame is uiterst milieuvriendelijk. Er is minder metaal nodig en het eigen ontwikkelde polijst proces werkt met milieu vriendelijke chemicaliën. Er is ook geen afval in de vorm van de gietmallen zoals bij de traditioneel productie.

Onze producten

MENU